top of page

Kazandıran Home ofis En İyi 10 İş fikri 1.bölüm (2021)

Evden yapılan işler son derece popüler kariyer seçeneklerine dönüşüyor, son beş yılda çok popüler ve hepsi de iyi nedenlerle ve revaçta olan meslekler.

Bu yüzden 2005 ile 2017 arasında 1,8 milyondan fazla Amerikalının işinden ayrılması şaşırtıcı değil.

iÅŸte sizlere yeterince gelir elde etmenizi saÄŸlayan iÅŸ fikirleri,

1. Bir Blog Başlatın ve Para Kazanın

Blogger kimdir?

Blog yazarı, ilgi duydukları konular hakkında çoğunlukla yazılı içerik yayınlayan kişidir. İnsanlar (blog okuyucuları) bu bloglara geldiklerinde, blog yazarı görüntülü reklamlar, bağlı kuruluş pazarlaması, ücretli kurslar gibi çeşitli para kazanma yöntemleriyle para kazanır. sponsorluklar vb.

Kendim de bir blog yazarı olarak, bu blogu ağırlıklı olarak bir finans alanında yazarken, bu mesleğin ne kadar kazançlı olduğunu yeterince vurgulayamam.

Bloglamadan elde edilen gelir pasif olduğundan, para kazanmak için aktif olarak çalışmanıza gerek yok. Yani, derin bir uykuda olabilirsiniz ve yine de tutarlı para kazanabilirsiniz.

Yapmanız gereken tek şey sizi ilgilendiren bir konu bulmak ve bu ilgiye göre kendi blogunuzu başlatabilirsiniz.

İşte popüler blog nişlerinden bazıları:

  • Finansman

  • Yemek piÅŸirme

  • YaÅŸam tarzı

  • Ä°ÅŸletme ve GiriÅŸimcilik

  • Seyahat

  • SaÄŸlık ve

  • Fitness

  • Ebeveynlik ve çok daha fazlası


Bir Blogger Ne Kadar Para Kazanabilir?

Bir süredir blog endüstrisinde yer alan bir blog yazarı olarak, blog nişinize, uzmanlığınıza ve hedef kitlenize bağlı olarak aylık 1000 ila 10.000 ABD Doları arasında bir para kazanabileceğinizi söyleyeceğim.


Yeni Başlayanlar Olarak Blog Açma ve Para Kazanma


Bunun hayatınızda en az bir kez denemeniz gereken bir şey olabileceğini düşünüyorsanız, yapın. Aynı nedenle başladım ve üniversiteden mezun olmadan çok önce birkaç ay içinde tam zamanlı bir blog yazarı oldum.

Bu blog yüzünden iş aramak zorunda değildim, faturalarımı ödeyecek şeyler zaten vardı.

Blog yazmaya başlamak için, 20 Dakika İçinde Bir Blog Başlatmak için Adım Adım Kolay Kılavuz'u edinebilirsiniz .

2. Sanal Asistan Ä°ÅŸleri

Sanal Asistan nedir?

Sanal Asistan (VA olarak da bilinir), işletmelere ücretli hizmetleri aracılığıyla uzak bir konumdan yardımcı olan bir kişidir.

Yüksek hızlı internet olanaklarının geliştirilmesi sayesinde - dosya paylaşımı ve gerçek zamanlı multimedya iletişim, sanal asistanların internetteki girişimcilere ve işletmelere olan talebini büyük ölçüde artırdığı kanıtlanmıştır (Blog Yazma, E-ticaret, vb.).

Dahası, bir işletmenin anında yardıma ihtiyacı varsa, bir VA işe almak, tam zamanlı bir personel getirmeye kıyasla çok daha az karmaşıktır.


Sanal Asistan Tam Olarak Ne Yapar? Tipik bir VA'nın Görevleri?


Sanal Asistan olarak, bulunduğunuz yere bakılmaksızın hizmetlerinizi serbest meslek sahibi veya yüklenici olarak sağlamanız gerekecektir.

Söz konusu hizmetler aşağıdakileri içerebilir ancak bunlarla sınırlı değildir:


Sosyal Medya - İnternette bulunan işletmelerin neredeyse tamamı, potansiyel müşterileri web sitelerine yönlendirmek için sosyal medyayı tercih ediyor. Ancak çoğunun, izleyicilerle düzenli olarak paylaşmak ve etkileşim kurmak için tutarlı içerik oluşturmak için zamanı yoktur.

Bu nedenle, söz konusu konuda biraz uzmanlığa sahip VA'ların sosyal medya hesaplarını işletme adına yürütme ihtiyacı.

Dolayısıyla, Facebook, Pinterest, Twitter, YouTube, Instagram vb. İçerik oluşturma konusunda herhangi bir deneyiminiz varsa, bu tam size göre olabilir.

Sosyal medya VA'ları çevrimiçi işletmelerde çok fazla talep görüyor, bu nedenle bu becerilere sahipseniz, bu niş tam size göre -

  • Görsel olarak çekici ve paylaşılabilir gönderiler oluÅŸturabilirsiniz

  • Ä°zleyicilerle iyi bir ÅŸekilde iletiÅŸim kurabilirsiniz

  • Trend olan konuyu takip edin





Yönetici Çalışması - Bu niş temelde idari işler içindir. Randevuları ayırmak, e-postaları yönetmek, resmi belgeleri takip etmek, veri girişi, elektronik tablolar birkaç örnektir.

Bu nedenle, bir ofis işinde daha önce herhangi bir deneyiminiz varsa veya yukarıda bahsedilen gibi görevleri yapmak istiyorsanız, bu kategori tam size göre olabilir.

Yani temelde bu niş, "patron için kahveyi getirme" kısmı dışında diğer ofis asistanlığı işleri gibi.



İçerik Oluşturma - Bu niş hepsinden daha kazançlı olduğu için içerik oluşturma gerçekten popülerdir. İyi içerik, gerçekten satışları işletmeye getiren şeydir, bu nedenle bu, herhangi bir çevrimiçi işletme için çok önemlidir.

Dahası, içerik oluşturma zor, zaman alıcı ve sıkıcıdır, bu nedenle işletmeler bu işleri dışarıdan almayı tercih eder.

İyi yazılmış makaleler oluşturmayı, ürünleri ayrıntılı olarak incelemeyi, kaliteli bir video yapmayı, videoları ve fotoğrafları düzenlemeyi seviyorsanız, burada başarılı olma şansınız yüksektir.



E-ticaret - E- ticaret sektörünün satışlarda 4,5 Trilyon ABD Dolarına ulaşmasının beklendiğini biliyor musunuz (Kaynak: DisruptiveAdvertising.com).

Bu ne anlama geliyor?

Bu işletmelerin üstel bir oranda büyümesi bekleniyor, bu nedenle e-ticaret VA'ları büyük talep görüyor (ve olacak).

E-ticaret VA için Görevler - Ürün yönetimi, Envanter yönetimi, Gönderi sorunları ve iadeleri, Müşteri ilişkileri, Sipariş takibi ve faturalama

Bunlar sadece birkaç örnek, sunabileceğiniz daha birçok hizmet var!

Neler sunabileceğiniz hakkında daha fazla bilgi edinmek ve size en uygun olanı seçmek istiyorsanız, Sanal Asistan'ın bir müşteriye sunabileceği 150'den fazla hizmetin olduğunu unutmayın.

Sanal Asistanlar Ne Kadar Para Kazanıyor?

Ortalama bir Kuzey Amerikalı, saatte 35 ila 50 ABD Doları arasında herhangi bir yerde kazanabilir. Bu oran , uzmanlık ve deneyim alanına bağlı olarak saatte 100 dolara kadar çıkıyor .

Sanal Asistan olarak nasıl başlanır?


Sanal Asistan olmanın yapabileceğiniz bir şey olduğunu düşünüyorsanız ve serbest meslek sahibi olma arzunuz varsa, Gina'nın 30 Gün veya Daha Az Sanal Asistan Başarısı kursunu inanılmaz derecede yararlı bulacağınızı biliyorum . Stratejileri sağlam ve takip etmesi çok pratik.






Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page