top of page

Kazandıran Home ofis En İyi 10 İş fikri 2.bölüm (2021)

Evden yapılan işler son derece popüler kariyer seçeneklerine dönüşüyor, son beş yılda çok popüler ve hepsi de iyi nedenlerle ve revaçta olan meslekler ile yazı dizimiz devam ediyor.

Ev İşlerinden Serbest Yazma Çalışması


Serbest Çalışma “Evden Çalışma” nedir?

Serbest yazar, belirli bir şirket için çalışmayan, kendileri için çalışan, yazılarını sözleşme imzalayan ve web siteleri, bloglar, dergiler ve daha fazlası gibi bir dizi farklı müşteri için yazan kişidir.

Bu işte başarılı olmak için gerçekten güçlü bir yazı geçmişine ihtiyacınız yok.


Serbest Yazarlar Ne Kadar Para Kazanıyor?


PayScale.com'a göre, yarı zamanlı bir serbest yazar maaşı, yılda 24.000 ila 50,000 ABD Doları arasında bir yere konuyor.

Bu aralık, yılda 200.000 $ 'a kadar çıkabilir tabi mesleğinizde çok iyi yerlere gelmeniz gerekebilir.


Evden Çalışma Serbest Yazar Olarak Nasıl Başlayabilirsiniz?


Şimdi, daha önce deneyimi olmayan başarılı bir serbest yazar olmak isteyen insanlara odaklanan bir kursu varsa bunları araştırmalıyız.

Müşterilerinizi nasıl bulabilirsiniz?

  • Hangi platformları seçmeli.

  • Altı haneli bir gelir elde edebilmek için işinizi nasıl yapılandırırsınız?

  • yeni başlayan birinin işini nasıl bulacağınızı ve zamanla nasıl yükseleceğinizi ve tüm bu güzel şeyleri hayale edin bizimkisi sadece bir fikir.

Evden yada ofisinizden Çevrimiçi Öğretim Çalışmalarını yapın.


Çevrimiçi Öğretim? O nasıl çalışır?


Özellikle pandemi süreci ile veliler yada üniversiteye hazırlanan gençler eskisinden daha fazla ek ders desteğine ihtiyacı olacaktır. zoom ve daha başka platformlar üzerinden sahip olduğunuz yetenek ile lakalı kurs vermeye başlayabilirsiniz. Öyleyse, öğretmenseniz ve öğretme lisansınız varsa, artık evden ders vermeye başlayabilirsiniz. Sınıflar, gereksinimlere göre genellikle Skype veya önceden kaydedilmiş video oturumları aracılığıyla öğretilir.


Çevrimiçi Öğretmenler ve Eğitmenler Ne Kadar Para Kazanıyor?

Öğretmenler genellikle saatte 15-100 tl arasında bir yerde gelir kazanırlar.

Çevrimiçi Öğretmenler ve Öğretmenler için Ev İşlerinden Nasıl İş Bulunur?

İnternet, çoğu "evden çalışma" mesleklerinde olduğu gibi, öğretmenlik ve özel ders verme mesleklerinin de "evden çalışma" olanaklarından yararlanma yöntemlerini güncellemeleri gerekebilir.

Örneğin, şu anda çevrimiçi öğretmenler için evde yapılan en popüler işlerden biri, VIPKID platformu aracılığıyla çocuklara İngilizce öğretmektir .

Servis süper esnektir, kendi saatlerinizi kendiniz belirlersiniz. VIPKID ders planlarını sağlar ve velilerle iletişim kurar, tek ihtiyacınız olan web kamerası olan bir bilgisayar ve bu kadar.

K12 , çevrimiçi öğretim için benzer bir platformdur ve işe alım süreci için görüşmelerden ve arka plan kontrolünden geçmeniz gerekir.

Bir Facebook Reklam İşletmesi Kurun


Facebook Pazarlamacıları Tam Olarak Ne Yapar?


Facebook'un reklam, verenler tarafından tercih edilen en büyük platformlardan biri olduğunu biliyor musunuz?

Aylık 2,42 milyardan fazla aktif kullanıcısı ile Facebook, işletmeler için bir altın madeni.

Dahası, Facebook'un yüksek teknolojili reklam sistemleri, daha fazlası için gelmelerini sağlayan çok sofistike ve verimli bir reklam deneyimi sağlar.

Ancak potansiyel müşterilerine Facebook reklamları ile nasıl ulaşacaklarını bilmeyen işletmelerin bu tür bir reklam imkanının varlığından bile haberi yok.

Facebook pazarlamacılarının yardıma geldiği yer burasıdır! Facebook pazarlamacıları, bu tür işletmelerin daha fazla müşteri ve satış elde etmesine yardımcı oluyor.


Facebook Pazarlamacıları Ne Kadar Kazanıyor?


Gelir oranı genellikle dönüşüm oranına veya belirli bir müşteri için üretebildiğiniz sonuçlara bağlıdır. Ancak genellikle müşteri başına 1000 ila 5000TL arasında veya bazen daha büyük müşteriler için daha fazla değişir.


Gelişmiş bir Facebook Pazarlamacısı Nasıl Olunur?


dünya standartlarında Facebook pazarlamacıları, yarattığı size işletmeler için Facebook pazarlama hakkında bilmeniz gereken her şeyi öğretmek için kurslar vardır.bu kursları takip etmeniz tavsiye edilir .özellikle sanayi ve taknoloji bakanlığı you tube hasabında yayınlanan eiğitm haberlerini takip ediniz. yada sitemizden şu başlıkları takip ediniz.

Bu kurs, evden çalışma Facebook reklamları işinizde hızla ustalaşmanıza yardımcı olur ve size şunları öğretir:

  • Yerel bir işletme için bir Facebook reklamının nasıl ayarlanacağını öğrenin

  • Bu hizmet için size ödeme yapan işletmeler nasıl bulunur?

  • Bu işletmeler nasıl yinelenen müşterilere dönüştürülür?

  • Geliri ölçeklendirin

  • başarılar dilerim.

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page