top of page

Kazandıran Home ofis En İyi 10 İş fikri 3.bölüm (2021)

Evden yapılan işler son derece popüler kariyer seçeneklerine dönüşüyor, son beş yılda çok popüler ve hepsi de iyi nedenlerle ve revaçta olan meslekler ile yazı dizimiz devam ediyor.

değerli okuyucularım. ilerleyen günlerde dropshipping üzerinde birçok yazı ve video eklenecektir.bu konu gerçekten dikkat edilmesi gereken bir meslek dalıdır çok gelir elde edebileceğiniz gibi en başında bu işten vazgeçebilirsiniz.

Dropshipping ve / veya Çevrimiçi Mağaza Oluşturma


Nedir ve Nasıl Çalışır?


Dropshipping, temelde bireylerin ürünleri gerçekten kendileri stoklamadan müşterilere çevrimiçi olarak satmalarına izin veren bir iş modelidir.

Yani, dropshipping'de envanter yapmanız veya takip etmeniz ve kendiniz göndermeniz gerekmez, diğer tedarikçinin ürünlerini satabilirsiniz ve gerisini onlar halleder.

Başkalarının ürünlerini satma seçeneği varken, bir çevrimiçi mağaza açarak kendi ürünlerinizi de satabilirsiniz. '

Amazon FBA ile dropshipping / çevrimiçi mağaza arasındaki fark, burada kendi mağazanızı oluşturabilir ve kendi koşullarınıza göre ölçeklendirebilirsiniz.


Ne Kadar Para Kazandırır?


Ne kadar para kazanabileceğiniz konusunda kesin bir aralık yoktur, çevrimiçi ürün satarak ayda 4000 tl 'dean kelimenin tam anlamıyla milyonlara kadar herhangi bir yerde kazanabilirsiniz.

Eğlenceli Bilgi: Kylie Jenner, çevrimiçi makyaj ürünleri satarak " En Genç Milyarder " statüsünü aldı (KylieCosmetics.com).

Öyleyse, gökyüzü burada sınırdır diyeceğim! Ama elbette, bu seviyeye ulaşmak o kadar kolay değil!


Dropshipper Olarak Nasıl Başlanır veya Bir Çevrimiçi Ürün Mağazası Oluşturulur?


Bir çevrimiçi mağaza açmak çok kolay, güven bana. Geçen yıl bir kaçını açtım. Tek sorun, insanları mağazanıza ölçeklendirmek veya getirmek söz konusu olduğunda o kadar kolay olmamasıdır.

Uzmanlardan bu iş modelini öğrenmenin epeyce yolu vardır. İyi bir kursa gidebilir veya beceri paylaşımı gibi platformlara kaydolabilirsiniz.

Oldukça fazla YouTube kanalı, Shopify aracılığıyla bir çevrimiçi mağaza oluşturmayı da öğretir. Pahalı bir kursa yatırım yapmadan önce bunları incelemenizi tavsiye ederim.

BigCommerce & Shopify gibi PS- Platformlar , bir çevrimiçi mağaza başlatmak için 2 haftalık ÜCRETSİZ deneme sunar.

drop hizmeti sağlayan tedarikçi mağazalar zincirlerini çok iyi analiz etmeniz tavsiye edilir. İşin başında hüsrana uğrayabilirsiniz.

ilk başlarda birkaç iyi firma ile küçük ölçekli ürün satışı yapmanız tavsiye edilir. hazır xml tabloları ile yüzlerce ürün işine girmeyin. sizin bile varlığınızdan haberdar olmadığınız bir sistem içine kaybolabilirsiniz. satacağınız ürün gruplarını önceden belirlemeniz tavsiye edilir.

her ne yaparsanız yapın inarak yapın başkalarının sizler için ne söylediği önemli değil. sizin ne düşündüğünüz önemlidir.

bir gün sizin hikayenizi burada yayınlamaktan mutluluk duyarız.


Son sözler…

Yeni bir şeye başlamak bazen çok zor olabilir, ancak koşuşturmaktan yorulmayın.. Ve zamanla, konudaki deneyiminiz ve uzmanlığınız ve geliriniz de tabloların dışında kalacak.

Bu nedenle, yeni bir şeye başlamaktan çekinmeyin, evden çalışmak, neredeyse her 10 kişide 5 kişinin kesinlikle öldüreceği zaman olarak görünür.

Aslında acemi olup olmamanız önemli değil, sadece bir yan iş başlatın, denemediğiniz sürece neler yapabileceğinizi asla bilemezsiniz çünkü almadığınız şansın% 100'ünü kaçırırsınız.

Öyleyse bir şans ver!

Ve bir kere baÅŸla!

Bunu yararlı bulabilirsin:

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page