top of page

TAB gıda franchise fırsatları !



Her yıl hızla büyüyen franchising sektörü, girişimciler için büyük bir ekosisteme dönüştü. Bu büyüme ivmesiyle gelecek yıllarda da ekonominin önemli çarklarından biri olmaya devam etmesi bekleniyor.

Franchising sisteminin büyüklüğü 2019 yılında 43 milyar dolara ulaştı. 2019’da franchising pazarının yarattığı istihdam sayısı ise 250 bin kişiyi aştı. 2020’de sektörün pazar büyüklüğünün 50 milyar dolara ulaşması bekleniyor.

Franchise veren firmalar bu yazımızda tab gıda ve bünyesindeki firmalrı ele alıyoruz.


Tab gıda FRANCHİSE SİSTEMİ

1995 yılından bu yana, hızlı servis restoran zinciri sektöründe Dünya markalarıyla faaliyet gösteren TAB Gıda olarak;

Dünyaca ünlü Burger King®, Sbarro®, Popeyes® ve Arby’s® markalarının Türkiye’deki Master Franchise’dır

TAB Gıda olarak Türk tüketicisini 1995 yılında Burger King® markasıyla buluşturmuş;

2007 yılında Sbarro® ve Popeyes®’ı da bünyemize katarak yolumuza devam etmiştir;

2010 yılında da Arby’s®ile birlikte uluslararası restoran zinciri portföyümüzün son halkasını bünyesine katmış, dünyaca ünlü dört markayla Türkiye’de yeni restoranlar açmaya odaklanmış bulunuyor.

Franchising yolculuğunda, yatırımcı olmak isteyen girişimcilerle 2001 yılında Burger King markası ile bayilik (Franchise) vermeye başlayarak çıkan tab gıda. Tüm markalarımızla beraber 2015 itibariyle Franchise sayımız 250’ye ulaşmıştır.

Tab Gıda , hızlı servis restoran zincirleri konusundaki deneyim ve birikimlerimizi Türk Mutfağı kulvarında yeni markamız olan Usta Dönerci® çatısı altında toplamış, Türk mutfağı tatlarını Usta Dönerci®’nin misafirperverliğiyle Türk halkına sunmuş bulunuyor. 2016 itibariyle TAB Gıda bünyesinde 70’ten fazla restoran sayısına ulaşan ve yeni restoran açılışları ile büyümeye devam edecek olan Usta Dönerci® markamızla da yatırımcılara Franchise vermek için çalışmalarımızı sürdürmektedir.


Franchising başvurusu yapmak istediğiniz markaya tıklayınız


9 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page