top of page

Teknofest yarışmalarına sende başvur !

Güncelleme tarihi: 17 Şub 2021

Gelişen ve zamanla yarışan teknolojik yenilikler için gençlere ve mesleki yeterliliğe sahip birçok kişinin başvurabileceği teknofest bilim festivallerini kaçırmayın.


LİSANS VE LİSANS ÜSTÜ ADAYLARIN KATILACAĞI YARIŞMALAR

Diğer tahsil durumları için başvura bilinecek yarışmalar için teknofest web sayfasını ziyaret ediniz.


TEKNOFEST Teknoloji yarışmaları kapsamında Akıllı Ulaşım Yarışması düzenlenmektedir. Sınırlı yol kapasitesi, artan araç ve yaya trafiği ile kişilerin hareketlilik isteğinin artması, daha güvenli, daha hızlı, daha kolay ve daha ekonomik bir şekilde ulaşım ihtiyacını ortaya çıkarmak tadır. Bu da karayolu ulaştırmasında Akıllı Ulaşım uygulamaların ihtiyacını ve etkinkiliğini göstermektedir. Gün geçtikçe “mobilite” ve “sürdürülebilir ulaşım” kavramları yaşamımızda artan şekilde yer almaktadır. Bu hedeflere ulaşmak için ulaşım sistemlerinde yüksek teknolojiden yararlanarak Akıllı Ulaşım kullanılması büyük önem kazanmıştır. Geleceğin ulaşım teknolojileri konusu da dikkate alındığında bu alanda bugünden bazı alanlara yatırım yapılması ve üretken bir birimin kurulması çerçevesinde TEKNOFEST,Yarışma olarak Akıllı Ulaşım Yarışmasını bu yıl itibariyle yapacak olup ulaşılması gereken nokta için bir vizyon geliştirilmesine katkıda bulunmaktadır. TEKNOFEST Aracılığı ile geliştirilen bakış açısında, ülkemizde ve dünyada gelinen noktalarda Akıllı Ulaşım uygulamaları yarışma kapsamında değerlendirmeye alınacaktır. Yarışmaya, Türkiye ve yurt dışında öğrenim gören tüm ilk ve ortaöğretim, lise, üniversite öğrencileri ve mezunlar katılabilir. Şartnamede verilen bilgiler haricinde, yarışma hakkında sormak istediğiniz diğer sorular için AKILLI ULAŞIM YARIŞMASI GRUBU linkinden ilgili mail grubuna üye olmanız gerekmektedir. Soracağınız sorular ve bu sorulara verilecek olan cevaplar, mail grubunun diğer üyelerinin de görebileceği şekilde açık olacaktır. Yarışmacıların hazırlamaları gereken raporlara ilişkin şablonlar ilerleyen tarihte TEKNOFEST web sitesi üzerinden duyurulacaktır. Yarışma Son Başvuru Tarihi 28 ŞUBAT!

Lisans durumu için başvurulacak yarışmalar.

Akıllı Ulaşım YarışmasıDetaylar İçin Tıklayın. Biyoteknoloji İnovasyon YarışmasıDetaylar İçin Tıklayın. Çevre Ve Enerji Teknolojileri YarışmasıDetaylar İçin Tıklayın. Efficiency Challenge Elektrikli Araç YarışlarıDetaylar İçin Tıklayın. Eğitim Teknolojileri YarışmasıDetaylar İçin Tıklayın. Hack IstanbulDetaylar İçin Tıklayın. Helikopter Tasarım YarışmasıDetaylar İçin Tıklayın. İletişim Teknolojileri YarışmasıDetaylar İçin Tıklayın. Sanayide Dijital Teknololojiler YarışmasıDetaylar İçin Tıklayın. İnsanlık Yararına Teknoloji YarışmasıDetaylar İçin Tıklayın. İnsansız Hava Aracı YarışmasıDetaylar İçin Tıklayın. İnsansız Su Altı Sistemleri YarışmasıDetaylar İçin Tıklayın. Jet Motor Tasarım YarışmasıDetaylar İçin Tıklayın. Karma Sürü Simülasyon YarışmasıDetaylar İçin Tıklayın. Kültür Ve Turizm Teknolojileri YarışmasıDetaylar İçin Tıklayın. Model Uydu YarışmasıDetaylar İçin Tıklayın. Robotaksi-Binek Otonom Araç YarışmasıDetaylar İçin Tıklayın. Robotik YarışmalarıDetaylar İçin Tıklayın. Roket YarışmasıDetaylar İçin Tıklayın. Savaşan İHA YarışmasıDetaylar İçin Tıklayın. Sürü İHA YarışmasıDetaylar İçin Tıklayın. Tarım Teknolojileri YarışmasıDetaylar İçin Tıklayın. Tarımsal İnsansız Kara Aracı YarışmasıDetaylar İçin Tıklayın. Travel HackathonDetaylar İçin Tıklayın. Türkçe Doğal Dil İşleme YarışmasıDetaylar İçin Tıklayın. Uçan Araba Tasarım YarışmasıDetaylar İçin Tıklayın. Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje YarışmalarıDetaylar İçin Tıklayın. World Drone CupDetaylar İçin Tıklayın. Yapay Zeka YarışmasıDetaylar İçin Tıklayın. Mezun Seviyesindeki Takımların Katılabileceği Yarışmalar


  • Anasayfa


Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page